For virksomheder

For virksomheder

Trailerkort til din virksomhed

Har dit firma besluttet at du skal have dig et B/E kørekort, grundet arbejdsmæssige forhold, så står vi klar til at hjælpe med det. Hos Drivetrafik tilbyder vi undervisning til trailerkort for virksomheder. Det vil sige I kan få et specifikt hold, hvor det kun er for ansatte i jeres virksomhed. Vi er meget fleksible og søger samarbejdsvenlige løsninger i at planlægge undervisningen, så det påvirker jeres arbejdsgang så lidt som muligt.

Som en god service tilbyder vi også at lave undervisningen ude i jeres virksomhed. Det kræver dog at der er en whiteboard tavle, projektor og computer tilknyttet. Vores undervisning er altid af den højeste kvalitet. Vi har fokus på, at den enkelte elev lærer præcist det der skal til, for at han eller hun kan begå sig sikkert i trafikken. Hos Drivetrafik er der plads til alle.

Undervisning til kørekort til campingvogn

Hvorfor vælge os?

Kvalitets­undervisning

Vi har ambitionen om, at give dig den bedste undervisning i branchen. Derfor er alle vores kørerlærer på fuldtid og dybt professionelle.

Hurtigt forløb

Vi er meget fleksible i vores planlægning af undervisningen.
Som standard får du trailerkørekort på 3-5 uger. Nogle gange endnu hurtigere.

Blot én teorilektion og 2 gange kørsel på vej med vores dygtige lærer, så er du klar til køreprøven.

Høj beståelses­procent

Vores køreskole har en høj beståelsesprocent, da vi har stort fokus på den enkelte kursists indlæringsevne og hvordan vi sammen opnår den bedste læring.

Er du i tvivl?

Læs hvad vores tidligere elever siger

Tag trailerkort B/E med et smil

Vi tror på at man lærer bedst, når man er glad og har det sjovt. Vi gør derfor en dyd ud af tilbyde undervisning i øjenhøjde, hvor der er altid er godt humør. Alle elever vil blive mødt med et smil hos Drivetrafik. Kontakt os for et skræddersyet forløb til din virksomhed.

Alle vores dygtige kørelærere er fuldtidsansatte. Det sikrer, at du får en kompetent kørelærer, der lever at undervise vores kunder i at køre bil. Vi stræber efter at give den bedste undervisning i branchen. Vi har en høj beståelsesprocent, hvor der altid bliver taget højde for elevernes behov.

Kontakt trailerkøreskole

Skal du bruge undervisning til trailerkort for dine ansatte? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar klar til i samarbejde med dig at finde en løsning, der matcher dig og din virksomhed. Du kan kontakte os på telefon 24 25 35 48 eller på mail info@drivetrafik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhvervelse

Drivers License

Vi har både dag-, aften- og weekendhold. Tilmeld dig her