Trailerkørekort til erhverv

Skræddersyede løsninger til jeres virksomhed

Trailerkørekort til erhverv

Vi har både dag-, aften- og weekendhold

Trailerkort til jeres virksomhed

Skal dine ansatte have et trailerkørekort? Uanset om det gælder et stort trailerkørekort eller kørekort til almindelig størrelse trailere, så står vi klar til at hjælpe. Hos Drive Trafik tilbyder vi effektiv undervisning til trailerkørekort til erhverv. Det vil sige I kan få et specifikt hold, hvor det kun er for ansatte i jeres virksomhed. 

Vores kørelærere tilbyder at holde undervisningen hos jeres virksomhed, så jeres tid bliver optimeret bedst muligt. For at vi kan udføre vores undervisning, kræver det at I har en whiteboard tavle, projektor og computer tilknyttet. Undervisningen tilpasses til den enkelte af dine ansatte, så vi sikrer at de står med et bestået trailerkørekort. Når vi står for undervisningen til trailerkørekort til erhverv, er der plads til alle – uanset hvilke behov og ønsker man måtte have.

Undervisning til kørekort til campingvogn

Hvorfor vælge os?

Kvalitets­undervisning

Vi har ambitionen om, at give dig den bedste undervisning i branchen. Derfor er alle vores kørerlærer på fuldtid og dybt professionelle.

Hurtigt forløb

Vi er meget fleksible i vores planlægning af undervisningen.
Som standard får du trailerkørekort på 3-5 uger. Nogle gange endnu hurtigere.

Blot én teorilektion og 2 gange kørsel på vej med vores dygtige lærer, så er du klar til køreprøven.

Høj beståelses­procent

Vores køreskole har en høj beståelsesprocent, da vi har stort fokus på den enkelte kursists indlæringsevne og hvordan vi sammen opnår den bedste læring.

Er du i tvivl?

Læs hvad vores tidligere elever siger

Tag et stort trailerkort til erhverv

Vi tror på, at man lærer bedst, når undervisningen er interessant og spændende. Vores erfarne kørelærere tilbyder derfor undervisning i øjenhøjde, hvor der altid medbringes godt humør. Alt undervisning planlægges, så det påvirker jeres arbejdsgang så lidt som muligt.

Vores dygtige kørelærere er fuldtidsansatte, og sikrer at dine ansatte modtager en undervisning, der skræddersyes bestemt efter deres og virksomhedens behov. Hos os har vi en høj beståelsesprocent, da vi gerne går den ekstra mil for hver elev, så de står tilbage med et bestået trailerkørekort.

Kontakt din lokale trailerkøreskole

Ønsker du at høre nærmere om vores trailerkørekort til erhverv? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med professionel vejledning, så du modtager den helt rigtige løsning, der matcher både dine ansatte og din virksomhed. Kontakt os på telefon 24 25 35 48 eller på mail info@drivetrafik.dk. Vi ser frem til at hjælpe dine ansatte med et trailerkørekort til erhverv.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, det er muligt at tage trailerkørekort til erhvervsmæssig kørsel. Vi tilbyder kurser specielt designet til erhvervschauffører, der skal håndtere større trailere i deres daglige arbejde. Kontakt os gerne for at få mere information om vores erhvervskurser og tilmelde dig et kommende hold.

Reglerne for stort trailerkørekort varierer afhængigt af landets lovgivning. Generelt kræver det en specifik køreuddannelse og en særlig prøve for at opnå et stort trailerkørekort. Vores professionelle kørerlærer kan vejlede dig gennem denne proces og forberede dig til prøven.

Enhver, der ønsker at køre med en trailer, der overstiger visse vægtgrænser, skal have et trailerkørekort. Dette gælder både private og erhvervschauffører. Kontakt os for at få mere information om, hvordan du kan opnå dette vigtige tillægskørekort og tilmelde dig vores kurser.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhvervelse

Drivers License