Om os

Vi har både dag-, aften- og weekendhold

Hvem er vi?

Drive Trafik-Trailer har en række afdelinger rundt omkring på hele Sjælland. Ole og kenneth er  vores primære kørelærere til trailer. Begge har mere end 20 års erfaring og vi gør opmærksom på, at undervisningen primært finder sted i Ballerup.

Hos Drive Trafik-Trailer er vi engageret i vores arbejde. Vi er rutinerede inden for faget. Vores undervisning er både målrettet og lærerig fra start til slut, så du får mest muligt ud af lektionerne. Hermed er motivationen for at lære bedre, hvilket giver vores kursister et godt udgangspunkt til at komme sikkert igennem.

For os handler det ikke blot om at få kursister gennem forløbet så hurtigt som muligt. Vi sørger for at oplevelsen er betryggende, så vi med god samvittighed kan vide, at vores kursister kører sikkert på vejene. Vi tilbyder både trailerkørekort til privatpersoner og inden for erhverv.

trailer

Mød kørelærerne

Ole

Kenneth

Undervisningen er fleksibel

Vores teorilektioner bliver lagt ud løbende på hjemmesiden, hvor du/I kan tilmelde jer opstart.
Vi aftaler sammen, hvor køretimerne skal placeres, så vi kan få en planlægning til at gå op. Med mere end 450 5-stjernede anmeldelser (96%) på Trustpilot kan du trygt vide, at forløbet foregår professionelt fra start til slut.

Kontakt os

Har du flere spørgsmål til os, kan du altid henvende dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få afklaret alt, før forløbet sættes i gang. Husk vi også tilbyder trailerhørekort til erhverv. Ring til Drive Trafik-Trailer på telefon 24 25 35 48, send en mail til info@drivetrafik.dk eller tilmeld dig via kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig

Er du i tvivl?

Læs hvad vores tidligere elever siger

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhvervelse

Drivers License