Kørekort til hestetrailer

Kørekort til hestetrailer

Vi har både dag-, aften- og weekendhold

Vi er specialister i kørekort til hestetrailer

Skal du bruge et kørekort til hestetrailer? Du kan tage kørekort B/E hos os. Vi sørger for, du får de bedste muligheder for at tilegne dig færdighederne til at køre sikkert i trafikken. Når du har taget dit kørekort til hestetrailer, så kan du trække op til 3.500 kg.

Krav til kørekort B/E

Vi har mange års erfaring i lære folk at køre med hestetrailer. Når du tager et kørekort til hestetrailer hos os, vil du altid modtage undervisning af højeste kvalitet. Vi har fokus på kvalitet. Vi lever selvfølgelig op til alle lovkrav omkring kørekort B/E, hvor du som minimum skal have:

  • 2 gange kørsel
  • 1 teorigang
  • En praktisk prøve hvor teknik og fagviden bliver gennemgået

Når du har kørekort til hestetrailer, kan du også køre med maskintrailer, campingvogn og bådtrailer. Du får altså en masse muligheder med et kørekort B/E. Vi tilbyder også trailerkørekort til erhverv.

Autorisationskrav til hestetrailer

Drømmer du om at etablere en erhvervsmæssig hestetransportvirksomhed eller skulle køre med heste i erhvervsøjemed?

For at opnå dette kræves autorisation og deltagelse i et kursus ifølge Transportforordningen. Vores kursus og udstedelse af kompetencebevis sikrer overholdelse af dyrenes velfærd under transport.
EU-reglerne gælder ikke ved hobbybrug af hestetrailer, men når man driver virksomhed. Definitionen af ‘økonomisk virksomhed’ kan være kompleks, men inkluderer f.eks. Transport af dyr til avl eller salg

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre en korrekt autorisation. Du kan også læse mere om emnet her.

Tag kørekort til hestetrailer

Hvorfor vælge os?

Kvalitets­undervisning

Vi har ambitionen om, at give dig den bedste undervisning i branchen. Derfor er alle vores kørerlærer på fuldtid og dybt professionelle.

Hurtigt forløb

Vi er meget fleksible i vores planlægning af undervisningen.
Som standard får du trailerkørekort på 3-5 uger. Nogle gange endnu hurtigere.

Blot én teorilektion og 2 gange kørsel på vej med vores dygtige lærer, så er du klar til køreprøven.

Høj beståelses­procent

Vores køreskole har en høj beståelsesprocent, da vi har stort fokus på den enkelte kursists indlæringsevne og hvordan vi sammen opnår den bedste læring.

Er du i tvivl?

Læs hvad vores tidligere elever siger

Fair priser

Når du skal tage kørekort til hestetrailer, er det vigtigt, at du har fokus på de færdigheder, du skal tilegne dig for at kunne køre sikkert i trafikken. Det er ikke altid det billigste, der er det bedste. Vi tilbyder undervisning af højeste kvalitet til fair priser. Vi mener, at alle skal kunne tage kørekort til hestetrailer.

Lovpakken indeholder

  • Teori
  • 2 gange kørsel
  • Praktisk køreprøve inkl. leje af bil
  • Lektionsplan
  • Tilmeldingsgebyr

= Total: 4.990,-

Ekstra udgifter udover lovpakken:
Stempelafgift (360 kr.), lægeerklæring og pasfoto.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Skal du tage et kørekort, hvor der er fokus på dine færdigheder? Tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige kørelærer står klar til at rådgive dig. Vi kan sammen lave et skræddersyet forløb, som passer ind i din kalender. Husk vi også tilbyder trailerkørekort til erhverv. Du kan kontakte os på telefon 24 25 35 48, send en e-mail info@drivetrafik.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål

Til at køre en hestetrailer kræves et B/E-kørekort. Dette tillægskørekort kræver, at du har et gyldigt B-kørekort (personbilskørekort) samt et specifikt trailerkørekort, som vi tilbyder kurser i.

Reglerne for kørsel med hestetrailer omfatter bl.a. maksimal totalvægt, hastighedsbegrænsninger, korrekt lastning og sikring af lasten. Vores kurser giver dig detaljeret indsigt i disse regler, så du kan køre sikkert og lovligt.

Trailerkort til hestetrailer er påkrævet, hvis hestetrailerens totalvægt overstiger 750 kg og bilens samlede totalvægt ikke overstiger 3.500 kg. Vi anbefaler at tage kurset før planlagt kørsel.

Den tilladte totalvægt afhænger af dit kørekort og bilens specifikationer. Med et B/E-kørekort kan du normalt køre med en hestetrailer op til 3.500 kg totalvægt. Kontakt os for at tilmelde dig vores kursus og få mere information.

Ja, ifølge Transportforordningen kræves autorisation for at køre med hestetrailer, især hvis det er til erhvervsmæssig brug.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhvervelse

Drivers License