Kørekort til campingvogn

Kørekort til campingvogn

Vi har både dag-, aften- og weekendhold

Vi er eksperter i kørekort til campingvogn

Skal du på camping med familien? Vi giver dig muligheden for at kunne trække en campingvogn på helt op til 3.500 kg. Med et kørekort til campingvogn kan, du køre familien sikkert på ferie. Vores dygtige undervisere står klar med undervisning af høj kvalitet.

Krav til kørekort B/E

Med et kørekort til din campingvogn kan du også trække en tung trailer efter din bil. Du vil altså tage det kørekort der hedder B/E. Vi har mange års erfaring i at lære folk at køre bil med en campingvogn på slæb. Du vil hos os få færdighederne til at kunne begå dig sikkert i trafikken. Vi lever selvfølgelig op til alle lovkrav omkring kørekort B/E, hvor du som minimum skal have:

  • 2 gange kørsel
  • 1 teorigang
  • En praktisk prøve hvor teknik og fagviden bliver gennemgået

Et kørekort til campingvogn kan også bruges til at køre med f.eks. maskintrailer, hestetrailer og bådtrailer. Du får altså et kørekort, som kan bruges i mange forskellige henseender. Det er færdselsstyrelsen der udsteder kørekort i Danmark. Vi tilbyder undervisning af høj kvalitet, så du er klædt bedst muligt på til at bestå færdselsstyrelsens køreprøve og teori.

Kørekort til campignvogn

Hvorfor vælge os?

Kvalitets­undervisning

Vi har ambitionen om, at give dig den bedste undervisning i branchen. Derfor er alle vores kørerlærer på fuldtid og dybt professionelle.

Hurtigt forløb

Vi er meget fleksible i vores planlægning af undervisningen.
Som standard får du trailerkørekort på 3-5 uger. Nogle gange endnu hurtigere.

Blot én teorilektion og 2 gange kørsel på vej med vores dygtige lærer, så er du klar til køreprøven.

Høj beståelses­procent

Vores køreskole har en høj beståelsesprocent, da vi har stort fokus på den enkelte kursists indlæringsevne og hvordan vi sammen opnår den bedste læring.

Er du i tvivl?

Læs hvad vores tidligere elever siger

Pris på kørekort til campingvogn

Når du skal vælge, hvilken køreskole du skal tage dit kørekort til campingvogn på, er det vigtigt, at du ikke kun fokuserer på prisen. Det billigste er ikke nødvendigvis det bedste kørekort. Vores fokus ligger på de færdigheder, du skal tilegne dig som bilist. Vi mener samtidig, at alle skal kunne tage et kørekort. Vi har derfor fair priser med fuld gennemsigtighed.

Lovpakken inkluderer:

  • Teori
  • 2 gange kørsel
  • Praktisk køreprøve inkl. leje af bil
  • Lektionsplan
  • Tilmeldingsgebyr

= Total: 4.990,-

Ekstra udgifter udover lovpakken:
Stempelafgift (360 kr.), lægeerklæring og pasfoto.

Kontakt os

Skal du tage et kørekort til campingvogn? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med ærlig og kompetent vejledning. Vi sørger for et skræddersyet forløb, der passer ind i din kalender. Du kan kontakte os på telefon 24 25 35 48, send en e-mail info@drivetrafik.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Til at køre en campingvogn kræves et B/E-kørekort. Dette tillægskørekort kræver, at du har et gyldigt B-kørekort (personbilskørekort) samt et specifikt trailerkørekort, som vi tilbyder kurser i. Tilmeld dig her.

Reglerne for kørsel med trailer eller campingvogn omfatter bl.a. maksimal totalvægt, hastighedsbegrænsninger, korrekt lastning og sikring af lasten. Vores kurser giver dig detaljeret indsigt i disse regler, så du kan køre sikkert og lovligt.

Trailerkort til campingvogn er påkrævet, hvis campingvognens totalvægt overstiger 750 kg og bilens samlede totalvægt ikke overstiger 3.500 kg. Vi anbefaler at tage kurset før planlagt kørsel.

Den tilladte totalvægt afhænger af dit kørekort og bilens specifikationer. Med et B/E-kørekort kan du normalt køre med en campingvogn op til 3.500 kg totalvægt. Kontakt os for at tilmelde dig vores kursus og få mere information.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhvervelse

Drivers License