Trailerkørekort-undervisning

Trailerkørekort-undervisning

Overvejer du at tage et trailerkørekort? Hos Drive Trafikskole Trailer går vi op i grundig og personlig undervisning. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse fra start til slut. Med et dygtigt hold af erfarne kørelærere sikrer vi, at du bliver godt klædt på til at køre med trailer. Vi har over 10 år i branchen, hvorfor vi er gode til at skræddersy undervisningen til individet. Hos os kan du tage et trailerkørekort med undervisning af højeste kvalitet. Vi tilbyder også muligheden for at tage trailerkørekort for erhverv.

Krav til trailerkørekort

Der er ikke nogen krav til at tage trailerkørekort, udover at have kørekort til bil. Det er således meget nemt og hurtigt, at komme igennem forløbet. Som minimum skal du have:

  • 2 gange kørsel
  • 1 teorigang
  • En praktisk prøve

Et trailerkørekort dækker ikke kun kørsel med trailere. Er du eksempelvis erhvervsdrivende, kan det bruges til maskintrailer, hestetrailer og lignende. Det giver dig også mulighed for at køre med campingvogn og bådtrailer. Mulighederne er altså mange med et kørekort til trailer.

Kørekort til campignvogn

Hvorfor vælge os?

Kvalitets­undervisning

Vi har ambitionen om, at give dig den bedste undervisning i branchen. Derfor er alle vores kørerlærer på fuldtid og dybt professionelle.

Hurtigt forløb

Vi er meget fleksible i vores planlægning af undervisningen.
Som standard får du trailerkørekort på 3-5 uger. Nogle gange endnu hurtigere.

Blot én teorilektion og 2 gange kørsel på vej med vores dygtige lærer, så er du klar til køreprøven.

Høj beståelses­procent

Vores køreskole har en høj beståelsesprocent, da vi har stort fokus på den enkelte kursists indlæringsevne og hvordan vi sammen opnår den bedste læring.

Er du i tvivl?

Læs hvad vores tidligere elever siger

Pris på B/E kørekort

Når det kommer til prisen på et trailerkørekort, er det vigtigt man vælger køreskolen med omhu. Det kan være fristende blot at tage den billigste lovpakke, dog kan det blive væsentlig dyrere, hvis ikke underviserne formår at klæde kursisten godt på til prøven. Pointen er relevant, hvad enten du skal tage kørekort til bil, motorcykel, trailer eller noget helt fjerde. Tager du et kørekort til trailer hos er du garanteret undervisning af højeste kvalitet.

Med stor faglig stolthed gør vi en dyd ud af at klæde vores kursister ordentligt på, så de er sikre i trafikken. Drive Trafikskole Trailer står for undervisning af topkvalitet samt en høj beståelsesprocent – til super gode priser.

Lovpakken til trailerkørekort inkluderer:

  • Teori
  • 2 gange kørsel
  • Praktisk køreprøve inkl. leje af bil
  • Lektionsplan
  • Tilmeldingsgebyr

= Total: 4.970,-

Ekstra udgifter udover lovpakken:
Stempelafgift (280 kr.), lægeerklæring og pasfoto.

Kontakt os

Ønsker du et trailerkørekort? Så tag en snak med os. Hos os bliver ethvert forløb tilpasset til dig som kursist. I samarbejde med dig planlægger vi en eftermiddag eller aften, hvor du har tid til rådighed. Ring til vores skole i Ballerup på telefon 24 25 35 48, send en e-mail info@drivetrafik.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så tilpasser vi lektionerne til dit skema. Husk vi også tilbyder trailerkørekort til erhverv. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafikskole

Gen­erhvervelse

Drivers License