Trailerkørekort-undervisning

Undervisning tilpasses efter dit skema

Trailerkørekort-undervisning

Vi har både dag-, aften- og weekendhold

Overvejer du at tage et trailerkørekort? Hos Drive Trafikskole går vi op i grundig og personlig undervisning. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse fra start til slut. Med et hold af erfarne kørelærere sikrer vi, at du bliver godt klædt på til at få et bestået kørekort til trailer. 

Vi har over 10 års erfaring i branchen, hvilket gør os gode til at skræddersy undervisningen til hver enkelt elev. Hos os kan du tage et trailerkørekort med undervisning af højeste kvalitet.

Krav til trailerkørekort

Der er ikke nogen krav til at tage trailerkørekort, udover at have kørekort til bil. Når du vælger et kørekort til trailer hos os, er du sikret et effektivt forløb. For at kunne starte et forløb hos os, skal du som minimum have:

  • 2 gange kørsel
  • 1 teorigang
  • En praktisk prøve

Vi tilbyder også muligheden for at tage trailerkørekort til erhverv. Et trailerkørekort hos os dækker ikke kun kørsel med almindelige trailere. Er du eksempelvis erhvervsdrivende, kan det bruges til maskintrailer, hestetrailer og lignende. Det giver dig også mulighed for at køre med campingvogn og bådtrailer.

Kørekort til campignvogn

Hvorfor vælge os?

Kvalitets­undervisning

Vi har ambitionen om, at give dig den bedste undervisning i branchen. Derfor er alle vores kørerlærer på fuldtid og dybt professionelle.

Hurtigt forløb

Vi er meget fleksible i vores planlægning af undervisningen.
Som standard får du trailerkørekort på 3-5 uger. Nogle gange endnu hurtigere.

Blot én teorilektion og 2 gange kørsel på vej med vores dygtige lærer, så er du klar til køreprøven.

Høj beståelses­procent

Vores køreskole har en høj beståelsesprocent, da vi har stort fokus på den enkelte kursists indlæringsevne og hvordan vi sammen opnår den bedste læring.

Er du i tvivl?

Læs hvad vores tidligere elever siger

Pris på B/E kørekort

Hvis du gerne vil have et bestået trailerkørekort, er det vigtigt at du vælger en køreskole med omhu. Vi forstår, at det kan være fristende at vælge den billigste lovpakke, dog kan det blive væsentlig dyrere for dig, hvis ikke din køreskole formår at klæde dig godt på til køreprøven. Tager du et kørekort til trailer hos os, er du garanteret undervisning af højeste kvalitet – hver gang. Vi er kendt for vores høje beståelsesprocent og konkurrencedygtige priser.

Lovpakken til trailerkørekort inkluderer:

  • Teori
  • 2 gange kørsel
  • Praktisk køreprøve inkl. leje af bil
  • Lektionsplan
  • Tilmeldingsgebyr

= Total: 4.990,-

Ekstra udgifter udover lovpakken:
Stempelafgift (360 kr.), lægeerklæring og pasfoto.

Lad os hjælpe med et trailerkørekort

Ønsker du et kørekort til trailer? Hos os bliver ethvert forløb tilpasset til dig som elev, så undervisningen tager udgangspunkt i dine personlige behov. I samarbejde med dig planlægger vi kørslerne, så det passer ind i din hverdag. Kontakt os på telefon 24 25 35 48, send en e-mail info@drivetrafik.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Ofte stillede spørgsmål

Teoriundervisning til trailerkørekort foregår på vores dedikerede undervisningslokaler. Vi tilbyder omfattende teorikurser, hvor du vil lære alt det nødvendige stof for at bestå teoriprøven med succes. Tøv ikke med at kontakte os for nærmere information og tilmelding.

For at køre en trailer kræves et B/E-kørekort. Det betyder, at du skal have et gyldigt B-kørekort (almindeligt personbilskørekort) foruden trailerkørekortet. Vi tilbyder kurser, der forbereder dig til at opnå dette vigtige tillægskørekort.

Den tilladte maksimale totalvægt afhænger af dit kørekort og køretøjets specifikationer. Med et B/E-kørekort kan du normalt køre med en trailer op til 3.500 kg totalvægt. Kontakt os for at få en detaljeret gennemgang af reglerne og for at tilmelde dig vores kørekortkursus.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Drive Trafik MC

Drive Trafik Trailer

Drive Trafik­skole

Gen­erhvervelse

Drivers License